Benefiet Concert “De Drie Vuisten”

Concerten

18 januari 2020
20:30
Podium Gorcum
Gorinchem
Koop je ticket
€ 15,00

Groots benefietfeest "De Drie Vuisten”

De belangstelling voor het benefiet In PoGo Gorinchem ten behoeve van het feestpaleis De Drie Vuisten in Gorinchem op 18 januari, is enorm. Niet alleen bij bezoekers, maar zeker ook onder artiesten die daar de afgelopen jaren hebben opgetreden.

Het benefiet wordt gegeven om de mensen achter “de Drie Vuisten” te steunen en om de gemeente te laten zien dat in Gorinchem behoefte is aan een plek als “de Drie Vuisten”. Hiermee steunen we ook de gesprekken tussen de mensen achter De Drie Vuisten en burgemeester Melissant, die voornemens is het pand te sluiten omdat de papieren niet op orde zijn het pand in strijd is met het bestemmingsplan. De opbrengst is bedoeld om daarmee gepaard gaande juridische kosten te dekken.

Tot dusverre staat vast dat de volgende artiesten op zullen treden: Jan van Est, Ramon Beense, Pietje Thomassen, Frank van Etten, Wouter Roos, Roel & Arno Britting, Justin de Wildt, Irvine, DJ Warry, Frank den Braber, Lorenzo Nieuwenhuijzen en Daantje. De verwachting is dat meer artiesten zullen meewerken.

Concerten

18 januari 2020
20:30
Podium Gorcum
Gorinchem
Koop je ticket
€ 15,00

Podium Gorcum