Iron Maiden by up the Irons

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

support:

Wat gebeurt er als een stel bevriende muzikanten besluit om voor de lol een gelegenheidsband te vormen omdat ze toevallig allemaal van dezelfde muziek houden? Dan krijg je een leuke coverband met steeds meer gemotiveerde Heavy Metal lovers. BOTHSHOT

Bothshot bestaat uit de volgende leden:
Gitaar : Peter Both – XL (Jealousy, Outrider, Random)
Zang : Bionda Honings – Live Wire (Death Noise, The Slither, Faceshifter )
Gitaar : Erik van Leeuwen – Bailout (Divine Intervention)
Bass : Paul Donkersloot (Seventh Seal, Princess)
Drums : Jan Overduin (Behind the Smile, Butterfly Pie, Random)

Hun gezamenlijke liefde voor old school ’80/’90 Heavy metal resulteert in een Heavy setlist met zowel bekende als iets minder bekende, maar altijd zeer herkenbare nummers voor de liefhebbers van dit genre.

Podium Gorcum