Let’s get Quizzical “dreaming of a white Xmas”

Welk team blijkt tijdens de Kerst PubQuiz slim en welk team speelt het spel het meest tactisch? Lukt het ook nog goed samen te werken? De quizmaster laveert zich behendig door alle reuring heen en is scheutig met aandacht en punten. Welk team weet zich staande te houden in de Finale? Dat team gaat naar huis met de Kerst PubQuiz trofee!

We willen jullie ook hartelijk danken voor jullie feedback! We hebben jullie opmerkingen en adviezen ter harte genomen en de Quizzicalformule aangepast. Niet meer via Kahoot, maar een quiz vol variatie en de "Oldskool" Antwoordenbriefjes per ronde..

Iedere "Let’s get Quizzical" zal Oma een thema gebonden maaltijd maken, voor de vroege vogels onder ons (tussen 19:00 en 20:00 uur). Maaltijden kosten €6,50 per persoon, graag vooraf opgeven via quizzical@podiumgorcum.nl

De Quizzical’s bestaan uit 8 rondes van ieder 10 vragen (Quiz, beeld en geluidsvragen) duur per ronde 1 kwartier. Na 4 ronden nemen we een half uurtje pauze om uit te hijgen en daarna weer vol de strijd aan te gaan.

Er wordt gespeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen per team. de kosten per team zijn voor deze 2e try-out uiteraard gratis. Teams kunnen zich aanmelden via quizzical@podiumgorcum.nl onder vermelding van team naam en spelers aantal.

Podium Gorcum