Pene Corrida & The Traveling Psycho Ward

Tequilla, Borritos, Salsa’s en ALVARES??
wat hebben we ze gemist zeg!!

Treur niet want zaterdag 23 november vieren we "The Return of the Mexican" !
Avlares is na en jaar hard werken op de Agave hacienda van zijn oom Pablo weer terug op zijn honk! En omdat we daar megablij mee zijn hebben we onze vrienden van Pene Corrida kunnen verleiden ( uiteraard met een shot Tequila) om zaterdag weer eens een "ouderwetse" zandstorm door Gorinchem te slingeren!!!

‘Dumpert, 3fm, radio 538, radio Veronica en vele zalen en festivals hebben het allemaal meegemaakt. Niemand is veilig voor de meest beruchte coverband van Nederland’. Pene Corrida verbouwt popnummers om tot snoeiharde metal meezingers. POPMUSIC ON STEROIDS!

De openig van de avond zal daar overigens niet aan onder doen hoor! THE TRAVELING PSYCHO WARD is een groep van vijf krankzinnige individuen die op de vlucht zijn voor hun regering sinds ze ontsnapten uit hun psychiatrische afdeling. GEEN GRAPJE.

Om tijd te doden en om steeds een stap voor te blijven van de politie, vormden ze een band die geobsedeerd is met het brengen van een vermakelijke show vol pure horror en krankzinnigheid. De beste horror-gerelateerde hits (zowel nostalgisch als modern) van FRANK SINATRA tot ROB ZOMBIE en van JERRY LEE LEWIS tot MY CHEMICAL ROMANCE. THE TRAVELING PSYCHO WARD speelt iets voor elk publiek dat uitgerust is met een goed gevoel voor humor en een sterke maag!

Kom vrijdag 15 november de lekkere salsa’s en tequila van alvares proeven en maak kans op 2 tickets !!!

Podium Gorcum