PLug-in café met: chitlin crew

Concerten

22 december 2019
15:30
Podium Gorcum
Gorinchem

Hoe sluit je als Plug-in café een super mooi 2019 het beste af en hoe laat je het altijd gezellige en in grote getalen aanwezige publiek weten dat we het menen! Juist door het laatste Plug-in café van 2019 een van de meest gewaardeerde blues bands uit de regio uit te nodigen!

“De naam Chitlin Crew verwijst naar het roemruchte Chitlin Circuit waarin een groot aantal van beroemde artiesten hun brood verdiende. Deze artiesten zijn voor altijd onze voorbeelden en helden, en worden door ons op deze wijze geëerd.”

Door de jaren heen heeft de band diverse muzikanten gehad waarmee zij inmiddels zijn uitgegroeid tot een band met 6 gepassioneerde en ervaren muzikanten met een eigen repertoire, een genuine sound vanuit de blues harten van de bandleden. Tot voor kort speelde de band veel covers maar vanuit deze muzikaliteit zijn de eigen nummers ontstaan die variëren van stevige blues/rock tot gevoelige ballads en af en toe ook tegen andere stijlen aan flirten. Hun originele liedjes en live shows zorgen ervoor dat het dak er altijd af gaat, waar ze ook komen.

Plug-in café opent haar deuren om 15:00 uur en van 15:30 tot 18:00 zal Chitlin Crew het podium betreden!

Voor de liefhebbers is er vanaf 17:00 uur tot 18:00 “Oma’s keuken” met speciaal voor de kerst:
Schnitzel (wiener of Zigeuner) € 7,50 (geserveerd met frietjes, groente en sla.)
Winterstampotje met rookworst € 7,50

Concerten

22 december 2019
15:30
Podium Gorcum
Gorinchem

Podium Gorcum