PLug-in café met: Whisigar & Feathers

Stevige opening Plug In-seizoen

Na het deels verregende, maar succesvolle festival opent het Plug In Cafe zondag 22 september in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 het seizoen officieel met de bands Whisigar en Feathers. De deuren gaan om 15.00 uur open, de eerste band start een half uur later, die toegang is gratis.

Is Whisigar een sigarenclub met muzikale aspiraties of is het een band met een alleen door een goede Single Malt te stillen dorst? Wie het weet mag het zeggen! Whisigar ontstond eind 2016 vanuit het idee om enkele keren per jaar met gelijkgestemden te nippen en te muzieken en vooral niet op te treden. Maar, de whisky kruipt waar het niet gaan kan, de impuls won het wederom van de intentie; Whisigar treedt sindsdien op voor de mensen!
Dat doet het met aloude rock en oer-Hollandse pareltjes.Vak op heel stevige wijze, zoals dat in de waard gebruikelijk is.

Feathers debuteert in deze regio. Met de Southernrock van The Black Crowes neemt de band veel vrijheid in de vertolkingen, compleet met soulvolle zang, stevige riffs en vlijmscherpe solo’s, ondersteund door een solide ritmesectie.
Het belooft dus een boeiende middag te worden in PoGo.

De deur gaat open om 15:00 uur en uiteraard is de entree gratis!!

Podium Gorcum