X-mass Sing-a-Long

Wat is kerst zonder glühwein en de “X-muss Sing-a-long” karaoke party bij PoGo? Juist… helemaal niets! Dus pak de microfoon (Alleen, als duo of samen met een vriendengroep) en een lekker glaasje glühwein en deel jou favoriete kerstliedjes, Guilty pleasure of top 2000 song met ons en alle bezoekers!

Met songs als: “Grandma Got Run Over By A Reindeer” (Elmo and Patsy), “Sweet Child O’Mine” (Guns N Roses) of “Do You Want To Build A Snowman (Frozen) en nog 34000 ander knallers zit er ook voor jou een titel tussen in ons songboek!

Wat is de juiste dresscode voor de kerst?
Hoewel er geen officiële kledingvoorschriften of dresscode voor de kerst bestaat, dien je er tijdens de kerstdagen wel verzorgd en feestelijk uit te zien. Het kan zijn dat er op de uitnodiging van het kerstfeest of de kerstkaraoke ook de dresscode “WE DON’T CARE” staat! Daarmee bedoeld men veelal “veel groen en rood” , “Lekker kort & zomers” of klederdracht Hou je aan die dresscode om gênante taferelen te voorkomen. Verder drinken we (Glüh)wijn en bier.. (mocht je medische redenen hebben mag een frisje of sapje natuurlijk ook 😉) en praten we met elkaar (zonder telefoon, maar in real life) over de aangekondigde ijstijd en uiteraard de Elfstedentocht!
De deuren gaan om 20:00 uur open en om 21:00 uur gaan we dan de eerste “sterren” het podium op roepen! Omdat het Kerst is en omdat we dat eigenlijk gewoon altijd doen met de karaoke avonden is de entree deze keer GRATIS!
Tot de X-muss Sing-A-Long allemaal!

Podium Gorcum