25 mei 2019 - 20:00
Gorinchem

NEWSBREAK!!
za 25 mei 2019 / 21:30

Het was de bedoeling dat Chitlin Crew zondag 28 april de nieuwe CD “Born to Cry” zou presenteren, Helaas kon dit geen doorgang vinden omdat de persing nog niet helemaal rond was.

Zanger/gitarist John Fijan: ‘Alles is klaar, maar de persing kan pas over 4 weken. We willen hem dan toch ook in PoGo presenteren. Waarom? Vanwege de sfeer, de strakke organisatie, de kwaliteit van het geluid en de geluidsmensen’.

Achter de schermen is er flink doorgewerkt met als resultaat?? Jawel, over 4 weken komt Chitlin Crew PoGo nogmaals bezoeken.. Dan met een kist vol CD’S, en uiteraard de inmiddels zo begeerde “Chitlin Crew” mokken!!

“De naam Chitlin Crew verwijst naar het roemruchte Chitlin Circuit waarin een groot aantal van beroemde artiesten hun brood verdiende. Deze artiesten zijn voor altijd onze voorbeelden en helden, en worden door ons op deze wijze geëerd.”

Door de jaren heen heeft de band diverse muzikanten gehad waarmee zij inmiddels zijn uitgegroeid tot een band met 6 gepassioneerde en ervaren muzikanten met een eigen repertoire, een genuine sound vanuit de blues harten van de bandleden. Tot voor kort speelde de band veel covers maar vanuit deze muzikaliteit zijn de eigen nummers ontstaan die variëren van stevige blues/rock tot gevoelige ballads en af en toe ook tegen andere stijlen aan flirten. Hun originele liedjes en live shows zorgen ervoor dat het dak er altijd af gaat, waar ze ook komen.

Locatie
Podium Gorcum
Grote Haarsekade 120
4205 VL GorinchemPodium Gorcum