Block/Note RAW: Bob Vylan & DJ Sadclaw

Elvis didn’t mean shit to Chuck D, and Bob Vylan don’t give a fuck about your middle class, liberal homogeneity.

PoGo heeft een nieuwe partner in crime!
Onder de naam BLOCK/NOTE zullen Amita., Sadclaw en PoGo een reeks concerten voor jullie gaan verzorgen! Van Rap & Grime tot Boom Bap & Spokenword en alle weird shit daartussen.

De aller eerste BLOCK/NOTE gaat zeker in de boeken als hard! GRIME/RAP/PUNK zullen de keywords van deze Block/note (“RAW”edition)

Al 3 jaar breken ze de Engelse en Europese concertzalen af met Snoei harde beats en messcherpe maatschappelijke teksten en al even zo lang staan ze op ons verlanglijstje!! BOB VYLAN .. (Jep, dat spreek je uit als “Villain” en ja er wordt een (naar verluid) belangrijk folk icoon in de pis genomen..) bestaat uit frontman Bobby en drummer Bobb13. Met wilde en rauwe liveshows spelen ze elke zaal compleet kapot.. Een door kerosine gedrenkte molotovcocktail, die je uit je zelfvoldaanheid haalt en je dwingt om getuige te zijn van hun vernietigende document van een verdeeld en gemodificeerd Groot-Brittannië.

Na jarenlang dubstep en drum & bass pompen onder de naam Trollface gooide “Jeroen” het een paar jaar terug over een andere boeg en zo kan hij eindelijk zijn grote liefde voor hiphop ook als artiest uiten onder zijn alias Sadclaw. Duistere producties, rauwe beats & dreigende bass.. Sadclaw gaat deze avond het snot voor jullie ogen wegdraaien en de term DJ een compleet nieuwe dimensie lanceren!!

Geef een reactie

Podium Gorcum