Let’s get Quizzical ” carribean summer”

De Caraïben, Caraïbische eilanden of het Caraïbisch gebied (ook wel Cariben, Caribische eilanden, Caribisch gebied) bestaan uit de Caraïbische Zee, de oceaan rond de Bahama’s en de vele eilanden die in deze wateren liggen! Wat weet jij over deze eilandengroep, hun gebruiken, muziek, eet gewoontes etc.?

Welk team blijkt tijdens “Let’s Get Quizzical” Caribbean Summer zich het beste voorbereid te hebben? Lukt het ook nog goed samen te werken? De quizmaster laveert op de zwoele maten van de Salsa en Rumba door alle hectiek heen en is scheutig met aandacht en punten. Welk team weet zich staande te houden in de Finale? Dat team gaat naar huis met de Quizzical trofee!

De Quizzical‘s bestaan uit 8 rondes van ieder 10 vragen (Quiz, beeld en geluidsvragen) duur per ronde is ongeveer 1 kwartier. Na 4 ronden nemen we een half uurtje pauze om uit te hijgen en daarna weer vol de strijd aan te gaan.

Er wordt gespeeld in teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen per team. Inschrijven is gratis! Teams kunnen zich vóór woensdag 4 maart aanmelden via quizzical@podiumgorcum.nl onder vermelding van team naam en spelers aantal.

Podium Gorcum