Singlepresentatie Pietje Tomassen

Op vrijdag 20 maart zal Pietje Tomassen officieel zijn nieuwste single “Mag ik je nummer” presenteren!

De 10 jarige Pietje Tomassen komt uit Utrecht.
Deze goedlachse en vrolijke jongen wil al zo lang als hij zich kan herinneren zanger worden. Hij geniet van kleins af aan al van de aandacht en wil niets liever dan de mensen vermaken met zijn eigen muziek.

In 2018 kwam al een deel van die droom uit en kwam zijn debuut single ‘Mijn Droom’ uit bij het label NRGY Music.

Met Andre Hazes jr en Jan Smit als zijn voorbeelden trok hij de stoute schoenen aan en gaf zich op voor Holland’s Got Talent. In januari 2019 zagen 1.5 miljoen kijkers bij RTL4 hoe hij de jury volledig inpakte met zijn humor. Zijn auditie filmpje werd trending en is inmiddels door 3 miljoen mensen bekeken. Na een spannend avontuur werd Pietje in de finale tweede en daar kan hij heel trots op zijn als 10jarige!

Meteen na de finale kwam zijn tweede single uit ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ dat hoge ogen gooide bij Holland’s Got Talent.

Daarna ging het balletje rollen en wordt Pietje niet alleen veelvuldig herkend op straat maar is hij een graag geziene gast bij vele festivals en verzorgt hij met regelmaat optredens in Nederland en België.

In het najaar van 2019 komt alweer de derde single van dit jonge talent uit, welke geschreven en geproduceerd is door Bram Koning, die o.a. bij het vaste team van Andre Hazes hoort.

Wat is een singlepresentatie zonder groots feest?……. Juist! En daarom zullen er deze avond naast Pietje nog een 10-tal collega’s ten tonele verschijnen!
In willekeurige volgorde:

Henk Damen, Jaman, Jeffrey Heesen
Rinus Ponsen, Els Bakker
Irvine, Denise van Boxtel
Mike Griek, Jim Mulder
Frank den Braber, Daymian van Oss
Ruud Neringa En…….. We hebben ook nog een Mystery Guest voor jullie!

De avond wordt gehouden bij Podium Gorcum
Grote Haarsekade 120, 4205 VL te Gorinchem
Zaal open: 19:30 uur

Tickets zijn zowel online als Fysiek te koop in de voorverkoop voor €10,00
Online: https://pogo.stager.nl/web/tickets/412690
Of bij Gerrit Damen / Dickjan Pierhagen en Leida Vervaart.

Voor de last minute beslissers… Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn op de avond zelf zullen deze voor € 15,00 aan de deur verkrijgbaar zijn LET WEL OP.. VOL = VOL

Podium Gorcum