Zwarte Zaterdag Part 2

Cthuluminati;

De illustere wereld van Lovecraft gecombineerd met de bijzonderste complot theoriën, vertaald naar muziek. Dat is wat je denkt te krijgen van de Nederlandse psychedelische metalband Cthuluminati.
Maar niets is minder waar. Terwijl je lekker staat te headbangen op de muziek van deze lokale band zijn de heren druk bezig met een brainwash methode die zijn weerga niet kent. Ga er dan ook niet heen als je niet klaar bent om je ziel te verkwanselen aan de machten die de nieuwe wereld orde vorm geven.
Het debuut Reliqideus is dan ook maar slechts een voorbode voor wat er nog komen gaat. En als je zo onverstandig bent om toch te komen, zal je overspoeld worden met een vernieuwd auditief algoritme die volgelingen van Cthulhu vernuftig doch extreem hebben ontwikkeld om de volgende stap van hun uitheemse plan te zetten.
U bent gewaarschuwd…

Adversarius;

Adversarius.BlackMetal (Netherlands) was formed around the summer of 2015 From the inner divine flame that burns in our hearts. Inspired by those who came before us. It has lead us to the left hand path to create hymns to the dark gods of chaos. Adversarius is a black metal band that honours thetradition.In 2017 we have released our demo: "Die With Your Prophet" and in 2018 released our E.P: "Across The Ageless Waters". In those days we also started performing our live rituals. To deities from ancient times whom we praise and may chaos be the way Hail Satan, Hail Chaos, Hail the ADVERSARIUS!
Black Metal is Hatred and Intolarance!
https://www.facebook.com/Adversarius.BlackMetal

Hellewijt;

De rotte fundamenten van Hellewijt zijn gelegd in een gore en aftandse trailer in 2016, en dat kan je horen. Hellewijt staat namelijk garant voor gitzwart en ranzig drankbeneveld hollandsch zwartmetaal. Met twee geweldig ontvangen demo’s is de band nu bezig met de eerste studioplaat. Ten minste, als er studio’s zijn die de vunzigheid van deze band vast kunnen leggen. De band is er op uit om live alles aan splinters te blazen met zeer intense muziek en een zeer intense podiumpresentatie.

Podium Gorcum