TRIBUTE A Journey Through Time

5 januari 2019 - 19:00
Gorinchem

Miracle
Al meer dan twee decennia is de naam Miracle het synoniem van ongekende kwaliteit en professionaliteit als het aankomt op het uitvoeren van de muziek van Queen, de Legendarische en Bombastische sound waar we allemaal zo van genieten!! Met een stem om jaloers op te worden (ja hij haalt de hoge tonen!!) neemt Jordan Trey (IT) de zang voor zijn rekening, samen met Rens de Hond (bekend van We Will Rock You – The Musical), Leon Padmos op keyboard, Bart ‘Dus’ op Bass en Victor Louisa op drums en zang laten de mannen van Miracle het publiek terugkeren naar de gouden jaren van Queen!!

Oneofthesedays
Pink Floyd met een “Gorcums” tintje! De band bestaande uit Glenn, Hans, en Remco Kuijpers, Maikel Croes, Stefan en Allow brengen samen met professionals in geluid, licht en projectie de echte Pink Floyd beleving naar podia in Nederland en over de landsgrenzen. De band speelt de bekende Pink Floyd klassiekers in hun originele LP-uitvoeringen, vergezeld van origineel, eigen, verrassend beeldmateriaal. Kortom, de originele Pink Floyd songs zoals je ze nog nooit hebt gezien!

WCDOfficial
Phil Collins verraste menig fan (en critici) in 2016 door zijn autobiografie uit te brengen en een reeks solo concerten aan te kondigen. Een reünie van Genesis bleef helaas uit. Toetsenist Santiago Jansen besloot daarom om Genesis tributeband We Can’t Dance weer bij elkaar te brengen om de muziek van Genesis live ten gehore te kunnen brengen. Door o.a. de dubbel drum line-up waarbij zanger Jarno regelmatig achter de drumkit kruipt brengt We Can’t Dance een echte hommage aan de muziek van Genesis. Ga mee met deze trip down memory lane langs vier decennia waarin Peter Gabriel, Steve Hackett, Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford de prog scène en daarna de wereld veroverden!