Bruut Metalfest VII

29 december 2018 - 17:15
Gorinchem

**My lightning’s flashing across the sky**

Alweer 7 jaar trekken donkere zeg maar zwarte wolken van duisternis over Gorinchem rond het einde van het jaar! Nee niet omdat het zo gezellig is bij de openhaard en kerstboom!!! Geen Jingle Bells Maar Hells Bells klinkt het binnen de gracht van Podium Gorcum!! Bruut Metalfest is ondertussen een begrip in de regio. Ieder jaar weer een brute line-up ieder jaar weer een volle zaal!

2018 DEATH HARDCORE FOLK BLACK AND HEAVY!!!

BMF presents a most creative line-up van Death tot Heavy metal. Aansluitend aan het exclusieve MetalDinner zal om 19:00 uur regio band Ilmarinen deze brute avond openen, met hun brute maar melodieuze mythes en legendes uit de oude Viking tijd. We volgen de bloederige rivieren des doods met Adversarius.BlackMetal de blackmetal sensatie uit de zoute landen.. In het hellevuur gesmeed zal de death/doom band Phlebotomized de dodelijkste grinds de zaal in slingeren, om zo het pad te plaveiden voor Bring On The Bloodshed Hardcore uit het noorden, Mosh till death is nu het motto!! Kapot, verrot naar de klote of niet.. NO REST FOR THE STRONG OR WEAK Met een complete nieuwe show belooft de Utregse Heavy metal band MARTYR T DÁK ERRAF TE SPEULE.. en dânze saompies mee ons as een oetepetoeter naor huis goan! Eg woar!!

Het MetalDinner is onderdeel van de BMF Experience (zie tickets). Om niets te hoeven missen gooien we deuren open om 17:15 gaat onze keuken open om 17:30! op het menu staan:
Fish & Chips
Vega burgermenu
Schitzel met Friet
* geserveerd met sla en Bier of Frisdrank naar keuze!

Tickets:
Voorverkoop: €8,50 (online only)
BMF Experience: € 17,50 (online only)
Je bent te fucking laat met kopen tickets: €15,00 (aan de deur)

violently yours,
BMF Crew