HeartFest 2019

9 maart 2019 - 20:15
Gorinchem

Hometown Crew
Hometown Crew is een band afkomstig uit Weert. Zij combineren Youth Crew met Hardcore en Punk. De band bestaat uit 5 leden genaamd Richard, Sven, Nick, Kobus en Daan. De invloeden van eind jaren 90 tot begin 2000 hoor je absoluut terug in hun sound.

From the Heart
Heartfest draait om de Rotterdamse formatie From the Heart, deze mannen zullen met hun “Er bestaat niets harder” Eurocore Podium Gorcum en haar bezoekers gaan opzwepen,klaarstomen en de speakers van de muren laten knallen voor de headliner van de avond Cornered!

Cornered
In 2009 vielen verschillende bands uit het noorden uiteen om een nieuwe band te beginnen: Cornered. Aangezien toen gare punkrock en slappe metalcore hoogtij vierden hadden ze maar 1 doel: hardcore maken. Dit deden ze met hun goed ontvangen demo uit 2009 waarop al snel de eerste Europese tour met ‘Deal With It’ volgde. In een korte tijd poepte de band er een full length en een stel singles en splits uit. Enkele hoogtepunten waren een volledige Amerikaanse tour, shows met Obituary en Sepultura en het laatste banduitje. In 2015 werd ‘Sudden Death’ uitgebracht, de release waar de band zes jaar naar toe had gewerkt. In een nieuwe bezetting kwam de band terug om te laten zien hoe hardcore zonder opsmuk en poeha klinkt. In 2016 is de nieuwe 12″ ‘Hate Mantras’ uitgebracht op Strength Records. Kom het aanschouwen!