Incredible @ Podium Gorcum

20 april 2019 - 20:30
Gorinchem

[Incredible](https://www.facebook.com/pg/ilsedelangetribute)
Deze talentvolle 7-koppige live band spelen alle hits van Ilse DeLange.
Een show gebaseerd op het werk van Ilse DeLange waarin zangeres Rosanne de With met veel passie in de huid kruipt van Ilse. Het publiek wordt mee genomen door haar studio albums en live shows van de afgelopen 20 jaar.
​De begeleidingsband rond zangeres Rosanne de With bestaat uit zes getalenteerde muzikanten die elk beschikken over ruime conservatorium- en podiumervaring.
Met veel enthousiasme gaat ‘Incredible’ komende tijd de line-up van (tribute) festivals, poppodia en diverse feesten compleet maken!

Support: 52C

Een Pop/Rock cover band die zich laten inspireren door bands en artiesten van alle tijden. Denk bijvoorbeeld aan Prince, John Mayer, Toto, Anouk, Alicia Keys en Aretha Franklin. Door het brede repertoire is er voor iedere muziekliefhebber wat wils.
Ze timmeren hard aan de weg met hun catchy covers. Ze hebben in de zomer van 2018 op het Hippiefestival hun kunsten laten zien met hun Aretha Franklin tribute en zullen bij ons muziek spelen van onder andere Anouk, Waylon, Toto, Joss stone, Prince en Gary Moore.