PLug-in met: Don't Look & Daizy Bell

14 april 2019 - 15:00
Gorinchem

Don’t Look bestaat sinds 2012 en bestaat uit zes ervaren muzikanten wier roots liggen in de soul, rock en rhythm & blues.Dat resulteerde in een verrassend repertoire met werk van o.a. Joe Cocker, Amy Winehouse, Paul Carrack, John Mayer e.a. De kracht van deze formatie is, dat alle de bandleden beschikken over zangcapaciteit en dit ook benutten op het podium, waardoor het volledige repertoire meerstemmig gebracht wordt.

De band bestaat uit Loek van Wijck (gitaar, zang), Gerard Rozenveld (drums, zang), Wies Kamstra (zang, percussie), Ton Schipper (zang, toetsen), Erik Fontijn (sax, dwarsfluit,/zang) en zittend Jaap van Dongen (bas).

Daizy Bell is een pop rock coverband die voornamelijk nummers uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw onderhanden nemen en daar een eigentijdse versie van uitvoeren. De band is begin 2013 opgericht door een paar oude vrienden die in het verleden al een muzikale connectie met elkaar hadden. Aangezien ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’, besloten zij weer wat op te zetten.
Met als resultaat, Daizy Bell!