PLug-in met: Human Voice & Replay (Anouk is Alive)

31 maart 2019 - 15:00
Gorinchem

Anouk comes Alive in Plug In Cafe
Vijf gedreven muzikanten met een passie voor rockmuziek inclusief een zangeres die in alles Anouk is. Zondag 31 maart zal de coverband Replay het Plug In Cafe in PoGo aan de Grote Haarsekade overdonderen met een optreden waarin het legendarisch album ‘Anouk is Alive’ van Anouk centraal staat. Een compilatie van snoeiharde rock en meeslepende ballads, het komt allemaal aan bod.
De band bestaat uit: Bianca Versluis/Anouk (zang), Coen Terlouw-gitaar, Bram Koenen (gitaar), Danny Stolk-bas en Wim Koenen-drums.

De middag wordt geopend door het gelouterde Human Voice o.l.v. Siebren Zwaan, die in zijn leven alle muzikale paden al heeft bewandeld. En met succes. Human Voice bestaat uit vijf crooners, die een eigen interpretatie brengen van artiesten die in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw razend populair waren: Beach Boys, Cole Porter, The Platters en Frank Sinatra bijvoorbeeld. Inmiddels is ook een stukje Amazing Stroopwafels aan het repertoire toegevoegd.
Het Plug In Cafe opent de deuren zondag 31 maart om 15.00 uur, de eerste band begint een half uur later. De toegang is gratis.