PLug-in met: Move It & Chitlin Crew

28 april 2019 - 15:00
Gorinchem

Het beste van Gorcum en Blues in Plug In Cafe

Met de Gorcumse coverband Move It en de bluestrein van Chitlin Crew wacht de liefhebbers zondag 28 april een echte happening in het Plug In Cafe in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.

Het was de bedoeling dat Chitlin Crew bij die gelegenheid de nieuwe CD Born to Cry zou presenteren, maar dat gaat helaas niet door.Zanger/gitarist Joh Fijan: ‘Alles is klaar, maar de persing kan pas over 4 weken. We willen hem dan toch ook in PoGo presenteren. Waarom? Vanwege de sfeer, de strakke organisatie, de kwaliteit van het geluid en de geluidsmensen’.
De bluesfans zullen zondag al wel kunnen genieten van het werk op het nieuwe album. De naam Chitlin Crew verwijst naar het roemruchte Chitlin Circuit zoals de route 66, waarin een groot aantal beroemde bluesmuzikanten hun brood verdienden.
De band bestaat uit: John Fijan (zang, gitaar), Dick Bax (bas), Joris van Leeuwen (leaditaar), Luis Beckers (sax en bluesharp), Jordy Visser (piano en orgel) en Loet van Broekhoven (drums).

Genieten wordt het ook bij Move It, ‘wereldbekend’ in Gorinchen wijde omgeving. Hits uit de jaren 60 en 70 worden overtuigend gebracht door Teus Aanen zijn mannen. Move It is net een trein die niet stopt bij tussenhaltes, maar altijd doordendert.

De deuren gaan zondag open om 15.00 uur, een half uur later start de eerste band. De toegang is gratis.