Tragacanth, Doodstil, Can Abyss, Changing Tides

30 maart 2019 - 19:30
Gorinchem

Tragacanth

is een vijfkoppige metalband uit het midden van het land.
Verschillende reviewers hebben tragacanth al vergeleken met bands als Dimmu Borgir, Amon Amarth, Nile en Fleshgod Apocalypse.
Tijdens deze tour promoten ze hun in 2018 uitgekomen album ‘The Journey of a Man’.

Doodstil
Is een death-metal band uit het Noorden. De band is ontstaan in 2012 en hebben sinds dien vooral achter de schermen gespeeld. Dit jaar gaan ze op tour met bovenstaande band en bewijzen ze dat ze niet alleen een studioband zijn, maar ook op het podium hun mannetje staan.

Changing Tides

Een metal band met vijf leden verspreid uit Noord-Brabant, Nederland. De muziek van de band is vooral geïnspireerd door muziek uit het metalcore en deathcore genre. Met een gebalanceerde combinatie tussen zware riffs en diepe breakdowns weten ze
altijd het publiek in beweging te brengen. In 2018 heeft de band hun eerste single
“Awareness” uitgebracht en heeft daar zeer positieve reacties op gehad via meerdere
sociale media platformen.

Can Abyss

Opgericht in Tilburg in een ver verleden keert Can Abyss terug met een mix van verschillende stijlen metal, zonder zich te houden aan een strikt genre. Ze bestormen al jaren de podia met een wervelende show. Het laatste wapenfeit van Can Abyss is de in eigen beheer uitgebrachte cd “Animated pictures in a spiraling mind”. En Can Abyss richt zich nu op volle oorlogssterkte op de toekomst. Een nieuwe plaat met begeleidende clips en het spelen van strakke shows is waar de band zich met volle overgave op richt.